De shapeshifters

Lilly Stang August 8, 2016 D 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

De shapeshifters er et hus musikproduktion duo med base i London, England. De har en pladekontrakt med hoppede Records, og var tidligere underskrevet til Positiva. Max Reich er oprindeligt fra Göteborg, Sverige, mens Simon Marlin er britisk.

De er kendt i USA som Form: Storbritannien, dels på grund af en konflikt med Los Angeles baserede hip-hop handle Shape Shifters. Men den britiske duo stadig bruger "The shapeshifters" navn, når de frigiver materiale i andre lande uden for USA.

Biografi

De shapeshifters er bedst kendt for deres single "Lolas Theme", der gik til # 1 i UK Singles Chart i juli 2004. Banen blev oprindeligt udgivet som en instrumental promo i 2003 og var inspireret af Simon kone, Lola.

Deres anden single, "Back to Basics", blev udgivet i marts 2005 og nåede # 10 i UK diagrammet, mens den tredje single "Incredible" nåede # 12. Deres debutalbum, Sound Advice, blev udgivet i marts 2006, og toppede på # 76 i UK Albums Chart, før de blev udgivet i USA den Ultra Records i september 2006. Den fjerde single, som fremhævede Nile Rodgers af Chic, blev kaldt " Følsomhed "og kortlagt på # 40 juli 2006.

I 2008, efter fire år med positiva Records, de shapeshifters underskrevet til hoppede Records. Deres første overgang til hoppede var "Treadstone" i april 2008, og det blev senere efterfulgt af "Chime", en re-arbejde Orbital spor. I september 2008 shapeshifters udgivet shapeshifters - I House et mix album var en del af I House serien. I september 2008 shapeshifters også udgivet "Lolas tema". Dette var en oprindeligt en eksklusiv remix at shapeshifters bruges i deres egne DJ sæt, men på grund af stor efterspørgsel og eksponering, blev denne titel udgivet som en digital download via deres egen Natlig Groove pladeselskab. Efter sin løsladelse denne titel tilbragte syv uger på # 1 på Beatport salg diagrammet.

I juli 2009 shapeshifters udgivet Young Dubs EP som omfattede "Sideways" og "Nocturnal". I hele 2009, de shapeshifters også remixet Natalie Imbruglia er single og samarbejdet med Frankie Knuckles om "dem, du elsker", som blev udgivet på Nocturnal Groove. De har også remixet Candi Staton og kompileret den digitale kompilering, Nocturnal Grooves: Vol. 2 - Blandet af shapeshifters samt arbejder sammen med Empire of the Sun og Kleerup remixing "Vi er de mennesker" og "Længsel efter Vuggeviser". Den shapeshifters første udgave af 2010 blev Summerdayze 2010 - Mixed af shapeshifters en opsamlingsalbum udgivet til at falde sammen med deres australske turné i januar 2010, og yderligere singler såsom "Helter Skelter" og "Hun Freaks" efterfulgt. Inden året, både "Helter Skelter" og "Hun freaks" vundet over 1.000.000 visninger på YouTube. I 2010 shapeshifters remixet "Broken Arrow" af Pixie Lott og "Ser frem" af Jason Chance. I april 2010 de shapeshifters begyndte Nocturnal Groove Radio Show, et ugentligt radioprogram udsendes gennem en række internationale radiostationer over hele verden, som også er tilgængelig som en podcast på iTunes og er tilgængelig til at streame fra Nocturnal Groove hjemmesiden og shapeshifters 'sider på sociale netværk som Facebook og SoundCloud.

De shapeshifters har også arbejdet på produktioner og remixes for George Michael, Faithless, Frankie Knuckles, Christina Aguilera, Moby, Leona Lewis, Todd Terry og Danny Howells. I 2011 de shapeshifters udgivet "Venter på dig" deres første samarbejde med Shermanology og remixet "Jeg vil tage dig der" fra Frankie Knuckles s Directors Cut-projekt. Samt remixe Menneskelig Lifes "I det Together", den shapeshifters også udgivet en anden remix album med titlen Nikki Beach - I huset: Mixed af shapeshifters via hoppede Records.

Som DJs, de shapeshifters fortsat turnere verden og vender tilbage til deres bopæl for Hoppede Pacha for fjerde år i træk.

Diskografi

Albums

  • 2004: shapeshifters Present House Grooves
  • 2005: shapeshifters Present House Grooves Vol. 2
  • 2006: Sound Advice # 76 UK
  • 2008: De shapeshifters - In House
  • 2009: Nocturnal Grooves: Vol. 1 - Mixed af shapeshifters
  • 2009: Summadayze 2010 - Mixed af shapeshifters
  • 2010: Nocturnal Grooves: Vol. 2 - Blandet af shapeshifters
  • 2011: Nikki Beach - I huset: Mixed af shapeshifters
  • 2013: analog til digital ... og tilbage igen

Singler

Remixes

  • 2003: Hr Mike - "gøre det igen"
  • 2004: Danny Howells og Dick Trevor byder Erire - "Dusk Till Dawn"
  • 2004: Patrick L - "Ting Vi Wanna Do"
  • 2005: Vi leverer featuring Erire - "Breathe Again"
  • 2005: George Michael - "Flawless"
  • 2005: Candi Staton - "du fik Love"
  • 2006: G-Club byder Haze - "Tro"
  • 2006: Frankie Knuckles - "Jeg har fået nok"
  • 2007: Christina Aguilera - "Er det ikke Ingen Andre Man"
  • 2007: Leona Lewis - "Bleeding Love"
  • 2008: Vi leverer featuring Erire - "Supernatural '"
  • 2008: Todd Terry All Stars - "Get Down"
  • 2008: Moby - "Jeg er i kærlighed"
  • 2009: Kleerup featuring Titiyo - "Længsel efter Vuggeviser"
  • 2009: Empire of the Sun - "Vi er de mennesker"
  • 2009: Candi Staton - "Musical Freedom"
  • 2010: Pixie Lott - "Broken Arrow"
  • 2010: Jason Chance featuring Michelle uger - "Ser frem"
  • 2011: Frankie Knuckles præsenterer Directors Cut featuring Jamie Princip - "Jeg vil tage dig der"
  • 2011: Menneskelig Life - "I det Together"
  • 2011: Cee Lo Green - "Bright Lights Bigger City"
  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Provincial Osorno
Næste artikel Nedtællingen Singers
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha