Patiparn Pataweekarn

Zlatan Toubro August 8, 2016 P 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Patiparn Pataweekarn, er en thailandsk film og tv skuespiller og popsanger fra GMM Grammy.

Profil

  • Virkelige navn: Patiparn Pataweekarn ændret fra Tangsopon 15 år
  • Kaldenavn: Mos
  • Fødested: Bangkok, Thailand
  • Fødselsdato: 23. marts 1973
  • Højde: 1,75 m
  • Vægt: 65 kg
  • Familie: 2 Søskende
  • Uddannelse
    • Bachelor of Science i Education Program i Byggeri og Anlæg, kong Mongkut Institut for Teknologi North Bangkok
    • Diplom i VIT ENCORE, Musikere Institute i Hollywood, Californien, USA
    • Diplom i webdesign, Melbourne, Australien

Biografi

Mos debuterede på 16 som en model for et magasin, som Poj Anon i 1990, men er blevet mest kendt som skuespiller og sanger. Han blev den stigende stjerne, da han spillede som "Peerapol" i high-rating "3 Num 3 Mum" sitcom sammen med Songsit Rungnopakunsi og Saksit Tangtong i 1991. Et år senere udgav han sit debutalbum, "Ur Hur". Mos 'andet album, "Mr. Mos" blev hans mest succesfulde album nogensinde med salget beløb på 1,5 millioner eksemplarer. Indtil videre har han udgivet 8 albums. Han medvirkede i Exact musikalske for første gang i "Bangkok 2485". Afterthat, Mos gjorde flere dramaer, herunder den roste "Hua Jai ​​Chokolade", "Duay Rang Hang Ruk", "Ubattihet Hua Jai" osv Seneste han har honourly givet den ledende rolle i "Fah Jarod Sai-The Musical". Nu Mos spiller politibetjent i Exact-Scenarie nye sitcom kaldet "Poo Kong Jao ​​Sa-nae", og han også vært for 3 Num 3 Mor Variety Show med Kob og Tang.

Filmografi

Film

Tv

Musicals

  • 2004 Bangkok 2485 The Musical
  • 2007 Fah Jarod Sai The Musical
  • 2009 Lom Hai Jai The Musical

Diskografi

Albums

  • 1992 Mos Ur Hur
  • 1994 Mr.Mos - Mai Ruk Mai Dai Laew
  • 1995 Flytning Mos
  • 1997 Mos Maew Moo
  • 1998 Patiparn Party
  • 2001 Mr.Mos Glad Trip ... Salat Sabut
  • 2002 Mos Special 11 * Fejring af 11. år karriere
  • 2005 Mos Patiparn
  • 2008 9 Mos

Særlige Albums

  • 1995 Tee Wang Kaung Tur * forskellige kunstnere samarbejde
  • 1995 6-2-12 * Various Artists samarbejde
  • 1997 MOS & TATA * samarbejde med Tata Young
  • 2001 CHEER * forskellige kunstnere samarbejde
  • 2001 MOSKAT * samarbejde med Katreeya English
  • 2003 A: LIVE PROJECT01 / PROJEKT 02
  • 2003 Ruk Harm Fremme Drama Original Soundtrack * co-udgivelse med Pim af Zaza
  • 2004 Bangkok 2485 The Musical
  • 2004 Ruk Kern Pikad Kaen Drama Original Soundtrack
  • 2006 Narongvit Sleepless Society vol. 2 * forskellige kunstnere
  • 2007 Fah Jarod Sai The Musical Original Cast Recording
  • 2007 MOS-ICE-PECK "15 Films" * MV kompilering DVD, udgivet i Japan
  • 2007 Hua Jai ​​Sila Drama Original Soundtrack * forskellige kunstnere, herunder Mos '"Poo Gaung Jow Sa Nay" Ost.
  • 2008 Pleng Hot Lakorn Hit Vol.2 * forskellige kunstnere, herunder Mos '"Sang Dao Hang Hua Jai" og "Ruk Dai Tae Ruk".

Singler

  • 1997 Ting Gun Dai Ngai / Piang Puen - MOS & TATA * samarbejde med Tata Young
  • 1997 Happy Birthday - MOS, TATA & amp; NAT * samarbejde med Tata Young & amp; Nat Myria Benedetti

Kompilationsalbummer

  • 1996 Dobbelt Hits - MOS & amp; AOM
  • 1997 HAPPY MOS
  • 1999 Mos Patiparn Pataweekarn Karaoke Compilation
  • 2000 det bedste af MOS * under studere i udlandet i LA
  • 2003 MEGET MOS
  • 2006 Be My Mos

Koncert VCD'er

  • 1994 Mos Peeraga Wara Valentine
  • 1994 Mr.Mos Sensurround Concert
  • 1994 Mr.Mos Eek Suk Tee Gub UHT Kaw Dee Na Puen Concert
  • 1995 Flytning Mos - Move Neu Make Concert
  • 1995 Mos i salonen - Gæt Hvem Moving
  • 1995 6-2-12 Koncert
  • 1997 Mos-Tata & amp; Venner Koncert
  • 2001 CHEER Greet Toom Boom Concert
  • 2002 10th Anniversary Mos Concert - Mai Ruk ... Kaw Bah Laew
  • 2002 Mahagum Concert
  • 2002 EXACT 10th Anniversary Concert
  • 2002 J Jetrin - Bangkok Vis The Return of J Jetrin
  • 2003 Pattaya Music Festival 2003
  • 2003 Thailand IP Festival 2003 Highlight
  • 2007 Sleepless Society vol. 2 Concert
  • 2008 3 Num 3 Mic Concert 2008
  • April 2009 U.S.A Tour "Mos Wanted live koncert"

Underholdningsarrangementer

  • 2.007,04 3 Num 3 Mum Variety, tv9
  • 2.008,01 3 Num 3 Mum aften, TV5

Reklamer

  •  SUGUS Candy
  •  Farm House Brød
  •  COCA Øjeblikkelig Noodle
  •  COCA COLA
  •  Dutch Mill Mælk
  •  YAMAHA Motorcykel: Tiara Model
  •  INDEHOLDER Kartoffel chips
  •  LOTTE NO TIME Gum
  •  DTAC mobiltelefonnetværk
  •  M150 Energy Drink
  •  ISUZU DMAX Hi-Lander Gold Series
  Like 0   Dislike 0
Næste artikel Rathaus Schöneberg
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha