Pier Gonella

Vincent Bendz Juli 25, 2016 P 46 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Pier Gonella er en italiensk guitarist og stiftende medlem af heavy metal bandet Mastercastle og thrash metal band Necrodeath.

Biografi

Pier Gonella begyndte at spille guitar i en alder af 15, efter hans passion for sådanne bands som Scorpions og Deep Purple. Fra 1993 til 1997 studerede han jazz guitar i mange italienske skoler og på samme tid, han studerede den af ​​ham selv. Især han studerede snesevis af mange af hans guitar helte såsom Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Vinnie Moore, Joey Tafolla og mange andre. Han studerede musikteori, og i juni 1998 modtog diplom af "Teoria og Solfeggio" ved Conservatory of Music "Nicolo 'Paganini" i Genova, hvor samme år indskriver og undersøgelser 4 års Basson.

Labyrinth

Fra 2003 til 2008 spillede han med magt metalband Labyrinth i mange italienske og europæiske festivaler, og i 2005 gjorde en 6 "koncert" tour i Japan, Kina og Taiwan. Under turnéen indspillede han DVD live i Tokyo, der var inkluderet på albummet Freeman, udgivet i 2006. I marts 2007 han slipper med Labyrinth albummet "6 Dage til Nowhere", og i samme år, turnerede Japan igen.

Necrodeath

Han sluttede sig til bandet Necrodeath for første gang i 2006 som en gæst guitarist. I samme år bandet lavet en 20 gig europæisk turné støtter bandet Marduk og i 2007 indspillede Pier guitarerne arbejde på albummet Draculea. Han forlod bandet, fordi han havde travlt med sine andre bands. Han endeligt igen sluttede Necrodeath i 2008. Han indspillede albums phylogenesen i 2009, Gammel Skull i 2010, alder Fear i 2011 og særhed i 2012. Alle album blev fulgt af en europæisk turné. Han er stadig spiller med dette band.

Mastercastle

I 2008 besluttede Labyrinth at tage en pause. I løbet af denne tid Pier startede et samarbejde med sangeren Giorgia Gueglio. De skrev mange sange og sendt en demo til etiketten Lion Music, som tilbød dem en aftale. I mellemtiden bassisten Steve Vawamas og tromlen spiller Alessandro Bissa kom med i bandet. De valgte navnet Mastercastle og udgav albummet The Phoenix i april 2009. Albummet blev godt revideret især i USA og bandet fortsatte komponere musik. I juni 2010 udgav de albummet Sidste Desire, og i 2011, album Dangerous Diamonds.
I 2012 bandet havde en split med trommeslageren "Bix". I 2013 annoncerede Gonella underskrivelsen af ​​en ny trommeslager John Macaluso. I samme år udgav bandet albummet On Fire og King Records.
I 2006 ser Gonella som gæst i projektet Rezophonic, registrering guitarer for en sang.
. I sommeren 2008 Gonella blev valgt som anden guitarist af Timo Tolkki for to italienske koncerter.
I 1998 startede Gonella undervise guitar lektioner, der arbejder i mange private skoler og skabe guitar klinikker i det nordlige Italien. I 2007 grundlagde han et lydstudie til produktion af sine bands og for hans guitar skole. I 2011 blev det officielt åbnet for alle med navnet MusicArt.
I 2011 sammen med trommeslageren Peso af Necrodeath og Giorgia Gueglio og Steve Vawamas af Mastercastle, han starte et nyt projekt, helt omarrangere og registrering af berømte album The Dark Side of the Moon af Pink Floyd. Projektet har titlen The Black side af månen og blev publisced for Black Tears etiket.
Siden 2012 Gonella har samarbejdet med trommeslageren John Macaluso til guitar og tromme klinikker kaldes "Rock og Heavy Essentials"
Fra August 2014 Gonella samarbejder med tidsskriftet Metal Hammer Italien, skriver artiklen Lær at spille, hvor han underviser teknik, licks, råd osv vedrørende elektrisk guitar.

Diskografi

  • 2001: Athlantis
  • 2003: Wild Stål
  • 2004: Tårer i oversvømmelser
  • 2005: Freeman
  • 2007: Draculea
  • 2007: 6 dage til ingenting
  • 2008: Amazing Maze
  • 2009: phylogenesen
  • 2009: The Phoenix
  • 2010: Gammel Skul
  • 2010: Sidste Desire
  • 2011: Som tiden går ...
  • 2011: The Age of Fear
  • 2011: særhed
  • 2011: Farlige Diamonds
  • 2012: Athlantis - M.W.N.D.
  • 2012: The Black Side of the Moon
  • 2013: Hellive
  • 2013: On Fire
  • 2014: De 7 dødssynder

Videospil Soundtracks

Siden 2008 Gonella samarbejder med italienske videospil fabrikken kaldet '' Xplored ''. Til dato Gonella har gjort soundtracks og prøve effekter for over 150 flash spil.
Nogle eksempler:

  • Zombie i skyggen
  • Zombies in the Shadow-The savuoir
  • Toxie Radd
  • Toxie Radd2
  • Toxie Radd 3d
  • Mørk Base2-The Hive
  • Mørk Base3-Phoenix Team
  • Legetøj vs mareridt
  • X-Team
  • Mørk Base-alien Rts
  • Apokalyx
  • Duo Blaster
  • EcoBears
  • Red Jet Rabbit
  • Bumser-20 til at dø
  • Chili'Em Alle
  • Drow s Fury
  • X-creme
  • Mørk Base Defence
  • Suprb
  • Motel Connection
  • Troll hævn
  • Season of War
  • Methus'Tower Defence
  • Sikker Mc
  • TacticalForce1
  • KinderBuenoMegaRace
  • Area52
  • Zombiestalker
  • Future Buggy
  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Qutubuddin Koka
Næste artikel Suburban Commando
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha