Rocko Schamoni

Silas Dyrholm August 8, 2016 R 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Rocko Schamoni, rigtige navn er Tobias Albrecht, er en tysk entertainer, forfatter, musiker, klub ejer og medlem af komedie ensemble Studio Braun.

Biografi

Rocko Schamoni udgivet sin første vinyl-single Liebe kann man sich nicht kaufen. En masse albums og singler følges. I 1998 begyndte han at projektet Studio Braun med to andre musikere fra Hamburg.

I 2000 sin karriere som forfatter begyndte. Rocko Schamoni udgivet tre selvbiografiske romaner kaldet Risiko des Ruhms, Dorfpunks og Sternstunden der Bedeutungslosigkeit. Dorfpunks, som fortæller om Schamoni ungdom som fan af punk og derefter som en punk sig selv i hans landsby Lütjenburg i slutningen af ​​70'erne og i begyndelsen af ​​80'erne, gjorde ham meget populær i Tyskland. Schamoni blev inviteret til flere kendte tv-shows som TV alt for at fremme sin roman. Det sælges meget godt i Tyskland.

Rocko Schamoni også medstifter, med Schorsch Kamerun og andre, Golden Pudel natklub i Hamborg, som er godt kendt som et centrum for Hamburger Schule bevægelse i tysk alternativ rock.

Derefter arbejder han undertiden som deltid skuespiller og er også kendt som kong Rocko Schamoni, Bims Brohm, IBM City Star, Mike Strecker, og Silvio Strecker.

Diskografi

Studiealbum

  • 1988: Vision
  • 1989: Jeans und Elektronik
  • 1990: Disco
  • 1993 Ex-Leben
  • 1995: Galerie Tolerance
  • 1996: Die frühen Werke des Monsieur 70 Volt
  • 1999: Showtime
  • 2002: Der Schwere Duft von anarchie
  • 2003: Den bedste af Rocko Schamoni
  • 2007: Rocko Schamoni & amp; Lille maskine

Singler

  • 1987: Liebe kann man sich nicht kaufen
  • 1990: Ich vil liebe
  • 1990: Blev kostet Liebe
  • 1990: Mendocino
  • 1991: nackt i Las Vegas
  • 1999: Showtime Remixe
  • 2002: Geld ist eine Droge
  • 2002: Heart of Plastic
  • 2005: Mauern
  • 2006: Muster
  • 2010: Mein Hass
  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Tambo River
Næste artikel The Silver Brumby
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha