Upper Hutt Blockhouse

Erna Eichler December 25, 2016 U 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

The Upper Hutt Blockhouse også kendt som Wallaceville Blockhouse er en 19. århundrede amerikansk stil militær blokhus beliggende i Upper Hutt, New Zealand. En af meget få sådanne Blokhus bygget i New Zealand, det er bevaret som et kategori I historisk sted. Det blev bygget i slutningen af ​​1860 som en del af en større Stockade og var en af ​​to Blokhus og Stockades bygget i Hutt Valley samme år. Den blev besat af Hutt bataljon af Wellington Milita fra December 1860 til maj 1861 uden at komme under fjendtlige angreb.

Oprindeligt bygget i en indhegning i slutningen af ​​Fortune Lane, der senere blev beskrevet som den "gamle regering Stockade" reserve; den Blockhouse kan nu findes i slutningen af ​​Blockhouse Lane, off McHardie Street, der støder op til boldbaner i begrundelsen for Heretaunga College.

Baggrund

I 1860, Maori i Otaki-distriktet var fjendtligt, og der var også frygt for angreb fra Wairarapa Māori, der fører bosættere til at indgive andragender til opførelse af et tilflugtssted. Den omstridte jord salg Waitara i Taranaki også øget frygt for uro.

I juli 1860, efter at buddene havde lukket til at konstruere en Stockade og Blockhouse i Lower Hutt, Upper Hutt bosættere dannede en Frivillig Rifle korps og bønfaldt Wellington Milits til opstilling af en palisade i Upper Hutt, også.

Byggeri

Den blokhus er designet af oberst Thomas Mould og bygget i slutningen af ​​1860. Den 18. august 1860, Major W. Rawson Trafford, kommanderende Wellington militsen og frivillige, meddelte, at planerne om et Stockade og Blockhouse der skal bygges på Upper Hutt, på McHardy s Clearing var tilgængelig fra Royal Engineers kontor i Lower Hutt, og at tilbuddene til enten den ene eller begge lukket ved middagstid den 5. september 1860. Tilslagsmodtageren, W. Taylor havde tidligere bygget Lower Hutt Blockhouse og Stockade.

Rammen af ​​to-etagers struktur er lavet af træ og dobbelt-flået med rullesten infill, at beskytte den mod riffel brand. Smuthuller blev også bygget ind i blokhus, så forsvarerne kunne vende tilbage brand.

Bygningen var på et hjørne af en palisade dannet af en perimeter jordvold med rækværk og skyttegrav. Et godt og magasin var i palisader. Palisader jordarbejde er siden blevet fjernet, og den omgivende jord jævnet under opførelsen af ​​Heretaunga College i 1954.

Ifølge Best den blokhus blev aldrig brugt som tilflugtssted, men der er anekdotiske beretninger af familier tilbagetog der en nat i slutningen af ​​1880'erne eller begyndelsen af ​​1890'erne under en udefineret nødsituation.

Den blokhus har været genstand for nogle ændringer i årenes løb. Oprindeligt blokhus ikke har vinduer. To øverste niveau vinduer, der blev skåret i den vestlige ende-væggen, før 1916 er blevet erstattet af et enkelt vindue, mens der på de indad vender vægge, har en øvre niveau vindue blevet udvidet, og en anden tilføjet siden 1916. Vinduerne skåret i det lavere niveau af de indad overfor vægge har i stedet været dækket op.

El, sikkerhed lys, brandalarm og et sprinklersystem er nyere tilføjelser, som er metal riste over smuthuller. Bygningen er også blevet restaureret med en sort plet anvendes på træ og har rødt corregated jern tag, et farveskema svarer til, hvordan bygningen ville have set i 1860'erne.

Brug

Den Hutt bataljon i Wellington milits besatte blokhus og palisader fra December 1860 til maj 1861 uden fjendtligheder ifølge mindetavle. I oktober 1861 blev biskoppen af ​​Wellington beder om at leje palisader fra Colonial regering for "en søndagsskole og sted for Gudstjenester". I stedet mellem 1861 og 1880 blev det overgivet til politiet, til brug som bolig, station og kredsløb retsbygning. Efter Upper Hutt Politi Constable stilling blev forskanset i 1880, blev blokhus stadig bruges lejlighedsvis som en offentlig bygning. I juli 1884 blev Skolen Udvalg spurgte, at lease stockade reserven fra kommissæren af ​​Crown Lands. I 1891, politiet åbnede en ny station på hjørnet af Main Road og Station Street, forlader Blockhouse nedlagte i mange år.

Tyvende århundredes historie

Lokale folk udtrykte interesse i bevarelsen af ​​strukturen, og i 1916 jorden blev reserveret under Scenery Preservation Act 1908. Dette var en af ​​de første eksempler på en historisk bygning, der indrømmes retsbeskyttelse i New Zealand. I 1927-1928 bygningen var signifikant repareret og vinduer blev tilsat på den indvendige side af den L-formede væg. Et udvalg gendannes Blockhouse blev dannet i 1950'erne og bygningen blev restaureret omkring 1954. Fra 1953 til slutningen af ​​1990'erne Boy Scouts og Pige Guides bruges bygningen. En service klub også brugt bygningen som mødested.

I 1980 blokhus og den tilstødende jord blev klassificeret som et historisk reserve under Reserver Act 1977. Kort efter, at den newzealandske Historic Places Trust overtog ledelsen af ​​bygningen.

Bygningen blev yderligere ændret omkring 1989.

  Like 0   Dislike 0
Forrige artikel Wout Wagtmans
Næste artikel Scientologi i USA
Kommentarer (0)
Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha